Timothy John Hobley

Timothy John Hobley

Lektor

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Mikrobiel Bioteknologi og Bioraffinering

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 222, rum 108

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Kurser
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2022
02 NOV

Studerende vinder bronze i konkurrence om fremtidens fødevarer

Udvikling af en sund, bæredygtig to-go snack baseret på favabønner har givet fire studerende fra DTU en bronzemedalje i den europæiske konkurrence om innovative fødevarer, Ecotrophelia Europe. 

Ernæring og kostvaner Innovation og produktudvikling Fødevarer, fisk og landbrug
2021
DK: Svampebaseret kødalternativ. Foto: Tempty Foods | EN: Fungi-based meat alternative. Photo: Tempty Foods
15 SEP

DTU-startup introducerer innovativt kødalternativ

Tre DTU-studerende er klar til at bringe deres innovative kødalternativ på markedet og søger danskernes hjælp til det. Produktet er baseret på den protein- og næringsrige ingrediens mycelium.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Fødevareproduktion
Photo: Colourbox.dk
28 JAN

Gratis onlinekursus om fødevareinnovation og iværksætteri

Bliv klogere på innovation og entreprenørskab i den europæiske fødevaresektor ved at tage et gratis e-læringskursus, som DTU og fem andre europæiske universiteter står bag.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Entreprenørskab Innovation og produktudvikling
2020
Beerchos chips.
24 JUN

Restprodukt fra ølbrygning bliver til chips og dip

Drømmen for et hold ølentusiaster på DTU er at brygge verdens mest cirkulære øl. En del af svaret er at omdanne restprodukter fra ølbrygningen til chips og dip.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
Royal Greenland skalrejer
20 MAJ

Fra diplomingeniøruddannelse til ph.d.-studie

DTU Fødevareinstituttet har indskrevet den første ph.d.-studerende, som kommer med en diplomingeniøruddannelse i rygsækken. Målet for erhvervs-ph.d.-studiet er at optimere kvaliteten af Royal Greenlands søkogte skalrejer.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fisk og skaldyr
Photo: Colourbox.dk
27 APR

Sommerskole og aftenkursus på DTU for spirende entreprenører

Få indsigt i, hvordan man udvikler en forretningsplan for et innovativt fødevareprodukt eller en ny teknologi, når DTU igen underviser i entreprenørskab indenfor fødevarer. Undervisningen bliver både afholdt som sommerskole og som aftenundervisning i efterårssemestret 2020.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
2019
Vegansk mousse / Foto: DTU Fødevareinstituttet
27 NOV

Fra idé til produkt – lav dine egne fødevarer

Har du en idé til en innovativ fødevare, du vil prøve at gøre markedsklar? Det får du mulighed for på Ecotrophelia-kurset, som løber af stablen om aftenen i forårssemestret på DTU.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
Image: Colourbox.dk
17 OKT

Øllens gyldne muligheder for bæredygtighed

DTU Bryghus brygger øl på nye måder til gavn for miljøet og har blandt andet fundet ud af, hvordan man kan springe maltprocessen over ved at tilsætte enzymer og dermed spare C02. Sidestrømmenes næringsprodukter bliver også brugt på nye og rentable måder. Og så kan man endda drikke en øl lavet på den ris, der bliver tilovers, når der rulles...

Fødevarer, fisk og landbrug Enzymer og proteiner Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
Photo: Colourbox.dk
10 JUL

Kom til aftenundervisning i entreprenørskab på DTU

Der står entreprenørskab inden for fødevarer på programmet, når DTU som noget nyt lancerer undervisning i aftentimerne i efterårssemesteret 2019.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
Photo: Colourbox.dk
21 MAJ

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Spirende fødevare-entreprenører får på en DTU sommerskole viden og værktøjer til at udvikle en idé og skrive en forretningsplan for en ny fødevarevirksomhed.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
Image: Sciencebrew.dk
11 MAR

Bæredygtig øl brygget på overskudsris

Overskudsris bliver til bæredygtig øl takket være forskning fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi
Photo: Mikal Schlosser
14 FEB

Studerende høster pris for vegansk gør-det-selv-ost

Fire DTU kandidatstuderende har vundet endnu en pris for deres gør-det-selv-produkt, der forvandler kikærtevand til vegansk ost.

Fødevareteknologi Fødevareproduktion Fødevarer, fisk og landbrug
2018
Photo: DTU Fødevareinstituttet
24 JUL

Nytænkning forvandler gulerodsskræller til gulerodsmel

Gulerodsskræller bliver til mel i stedet for gødning takket være en idé udviklet af DTU studerende på et kursus i innovation og tværfaglighed. På kurset underviser bl.a. forskere fra DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
2016
Image: Colourbox.dk
20 SEP

Øllen for glutenallergikere og folk, der hader øl

Den formentlig første glutenfri øl lavet udelukkende på umaltet havre er udviklet på DTU Bryghuset. På grund af dens ukarakteristiske smag, appellerer den også til folk, som normalt ikke kan lide øl. Mere arbejde er dog nødvendigt, før den er klar til kommerciel produktion. DTU Bryghuset har til huse i DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
2014
Bryghuset
31 JUL

Studerende bytter sommerferie for sommerskole i ølbrygning

Mens den varme sommer indbyder til at dase i solen med en kold øl, har 30 studerende indtaget skolebænken i tre uger for i stedet selv at brygge øllen. På DTU Fødeinstituttets sommerkursus i ølbrygning og egenkontrol får de studerende en praktisk indføring i sikker fødevareproduktion med produktion af en god øl som case study.

Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug
Ph.d.-forsvar om fremstilling af alternativt brændstof
02 APR

Ph.d.-forsvar om fremstilling af alternativt brændstof

DTU Fødevareinstituttet inviterer til Johan Alftréns ph.d.-forsvar om metodeudvikling til fremstilling af alternativt brændstof. Forsvaret foregår mandag den 7. april 2014 kl. 13.30.

Bioteknologi og biokemi Bioenergi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevareteknologi CO2-udskillelse og CO2-lagring